Unelmaloma Mallorcan Konttikodissa!

Jos suunnittelet lomaa Mallorcalla, kannattaa varata yösija täältä! 10 minuutin matkan päässä pääkaupunki Palmasta sijaitsee yleellinen bed and breakfast hotelli, joka on rakennettu kolmesta kuljetuskontista.

“Fly House” -hotellissa on periaatteessa kaikki mitä lomailija tarvitsee. Huonekompleksi on varustettu hyvin varustellulla keittiöllä, olohuoneella sekä kattohuoneiston makuuhuoneella. Sisällä on myös huippunopea Internet-yhteys ja kaapeli-TV.

espaiflyshippingcontainer01

Tässä lomabungalowin ulkoparvekkeella on uima-allas, grilli sekä ruokailutila. Ulkotila on myös varustettu yksityisellä japanilaisella puutarhalla sekä riippumatolla.

Vaikka sisäinen tila onkin rajoitettu, huoneisto tuntuu silti hyvin tilavalta. Kierreportaat sekä helposti avattavat hyllyt ja sohva säästävät paljon tilaa.

Tämä elementtitalo valmistettiin muualla ja asetettiin nykyiselle paikalleen minimaalisella työllä, energialla ja kustannuksilla. Johtuen kuljetuskonttien eduista, tämäkin konttikompleksi voidaan hyvin helposti laajentaa tai tarvittaessa siirtää toiseen kohteeseen. Fly House -elementtitalo on myös energiakulutukseltaan hyvin taloudellinen. Se saa energiansa auringosta aurinkopaneelien avulla. Sadevesi ohjataan rännien kautta kasvien kasteluun. Lisäksi suuret ikunnat mahdollistavat maksimaalisen luonnonvalon hyödyntämisen.

Elementtitalon suunnittelijayritys Espai Fly haluaisi laajentaa konttibisnestään hotellien lisäksi myös kahviloihin, myymälöihin sekä yksityiskoteihin.

Kuljetuskontit ovat ainutlaatuinen materiaali edulisten talojen rakentamiseen. Niistä voidaan rakentaa koteja, jotka ovat sekä edullisia että yleellisiä. Esimerkiksi tämä yleellinen konttihotelli maksaa vain noin 85 euroa/päivä. Ajantasaiset hinnat ja varaustilanteet kannattaa tarkistaa tästä linkistä.

Kuljetuskonttiarkkitehtuuri edustaa edullisen arkkitehtuurin valtavirtaa. Sen vuoksi Shanghai Metal Corporation toteuttaa maailmanlaajuisia kontti -ja konttikotitilauksia ympäri vuoden. Mikäli tarvitset kuljetuskontteja rakennusprojekteihisi, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tästä linkistä avautuvalla lomakkeella. Voit myös vierailla verkkosivuillamme ja katsoa tarjontaamme. Muista myös seurata meitä näissä sosiaalisen median kanavissa.

    

Tuomas P. // SMC Editor

Lähteet: ArchitizerdesignboomEspai Fly

Hotellivaraukset tästä: AirBnB

Ole hyvä ja jaa tämä artikkeli alla olevien linkkien avulla. Näin autat kaikkia kontteja tarvitsevia löytämään apua.

广告

发布者

Shanghai Metal Corporation

As an integrated global manufacturer, supplier of metal related products and reliable services we dedicate this blog to manifest our interests on different topics that would surely brighten your mind everyday. Each article is suited for every types of reader because we value simplicity as the key to transmit messages. Follow us and stay updated ~! Visit our main website to learn more about us : http://www.shanghaimetal.com/ Our address : 20th Floor Yuan Mansion, 738 Dongfang Road, Shanghai, China 200122 Email : shanghaimetalcorp@gmail.com Skype : shanghaimetal Telephone : +86 21 6875 6127 Monday - Friday : 9am - 5pm Saturday & Sunday : Available by appointment

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

您正在使用您的 WordPress.com 账号评论。 注销 /  更改 )

Twitter picture

您正在使用您的 Twitter 账号评论。 注销 /  更改 )

Facebook photo

您正在使用您的 Facebook 账号评论。 注销 /  更改 )

Connecting to %s